1) Where will country’s first Transgender University be established?

a. Karnataka
b. New Delhi
c. Uttar Pradesh
d. Punjab

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Uttar Pradesh

2) Lucknow is situated at the bank of which river?

a. Ganga
b. Yamuna
c. Gomti
d. Krishna

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Gomti

3) Who is appointed as the chairman of BOEING, the world’s largest aerospace company?

a. David Malpas
b. David Calhon
C. Kiyu Dongio
d. Demingo William

Click to See Answer

Correct Answer: (b) David Calhon

4) Which state tops in Good Governance Index?

a. Uttar Pradesh
b. Bihar
c. TamilNadu
d. Jharkhand

Click to See Answer

Correct Answer: (c) TamilNadu

5) Who has launched the Good Governance Index?

a. Amit Shah
b. Rajnath Singh
c. Ajit Panwar
d. Jitender Singh

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Jitender Singh

6) Who is selected for Australian cricket, one day team captain?

a. Virat Kohli
b. M.S Dhoni
c. Rohit Sharma
d. Suresh Raina

Click to See Answer

Correct Answer: (b) M.S Dhoni

7) Who won the 63rd National Shooting Championship in 10mtr Air Pistol, In women’s category?

a. Roan Bopatra
b. Manu Bhakar
c. Leander Pase
d. Saket Myneni

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Manu Bhakar

8) Who won the 63rd National Shooting Championship in 10mtr Air Pistol, In men’s category?

a. Roan Bopatra
b. Saket Myneni
c. Anish Bhanwala
d. Abhinav Bindra

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Anish Bhanwala

9) Which tennis player announced retirement from professional tennis Sport?

a. Leander Pase
b. Vernon Philander
c. Sania Mirza
d. None of the Above

Click to See Answer

Correct Answer : (a) Leander Pase

10) Which district of India won the UNICEF award 2019?

a. Tanjowur
b. kuddalore
c. Kamareddy
d. Nammakal

Click to See Answer

Correct Answer (c) Kamareddy

11) Which is the only country in the World with hypersonic weapons?

a. USA
b. China
c. Israel
d. Russia

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Russia

12) By which financial year does the central government plans to launch digital radio?

a. 2021
b. 2022
c. 2023
d. 2024

Click to See Answer

Correct Answer: (d) 2024

13) In which country the 17th INDIA-Europe Summit will be held?

a. England
b. Germany
c. Canada
d. Belgium

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Belgium

14) Name of the fifth cyclone in Arabian Sea?

a. Vayu
b. Willy
c. Dukanto
d. Pawan

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Pawan

15) Which cricketer name is listed under wisden cricketer’s decade list?

a. MS Dhoni
b. Sachin Tendulkar
c. Virat Kohli
d. Rohit Sharma

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Virat Kohli

16) Which South African All-Rounder announces his retirement?

a. Darryl Cullinan
b. AB de Villiers
c. Herschelle Gibbs
d. Vernon Philander

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Vernon Philander

Read past day current affairs from the below link.

Current Affairs 26 December 2019

26 March 2020 Current Affairs

Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

Online CTET Papaer 1 & 2 Coaching

Live Interactive Classes for CTET Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- OnlyUse Coupon Code CTET2020 to grab the Offer!Get 7 Days Free Trial.Start Online Coaching for CTET Paper 1 and 2 exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests.Online...

read more

Online DSSSB PRT TGT PGT Coaching

Live Interactive Classes for DSSSB Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code DSSSB2020 to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for DSSSB PRT, PGT & TGT exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests....

read more

Online SSC and BANK Coaching

Live Interactive Classes for SSC And BANK Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code SSCBANK to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for SSC and Bank exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests. Online...

read more

26 मार्च 2020 करंट अफेयर्स हिंदी में

पढ़ें आज (26 मार्च 2020) के टॉप करंट अफेयर्स हिंदी में, द एग्जाम गुरु (The Exam Guru Institute) प्रतियोगी परीक्षाओं की तैयारी कर रहे छात्रों एवं पाठकों के लिए दैनिक हिंदी करंट अफेयर्स प्रस्तुत कर रहा है। पढ़ें आज (26 March 2020) का करंट अफेयर्स प्रश्न और उत्तर के साथ...

read more