1) On Which birth anniversary of Atal Bihari Vajpayee the Atal Ground Water Scheme is Launched?

a. 65
b. 66
c. 67
d. 68

Click to See Answer

Correct Answer: (a) 65

2) National Boxing Day is celebrated on?

a. 24 Dec
b. 25 Dec
c. 26 Dec
d. 27 Dec

Click to See Answer

Correct Answer: (c) 26 Dec

3) Who is appointed as the PM of Lebanon?

a R. Nagaswamy
b. Hassan Diyab
c. Ajit Dongio
d. Demingo William

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Hassan Diyab

4) Which organization give assent for the medicine to cure breast cancer?

a. UNCTAD
b. UNO
c. UNICEF
d. WHO

Click to See Answer

Correct Answer: (d) WHO

5) Who has been appointed as the new deputy CM of Maharashtra?

a. Udhav Thakre
b. Devendra Fadnavis
c. Ajit Panwar
d. None of the above

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Ajit Panwar

6) India first long distance CNG bus has been started by.

a. Dharmendra Pradhan
b. Amit Shah
c. Shashi Tharoor
d. Narendra Modi

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Dharmendra Pradhan

7) Meghdoot atmospheric water generator machine has been installed at which railway station in INDIA?

a. NASIK
b. Kerala
c. Sikandrabad
d. Coimbatoe

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Sikandrabad

8) In how many sites, ASI sets Chinese sign board in INDIA?

a. 8
b. 6
c. 5
d. 3

Click to See Answer

Correct Answer: (c) 5

9) Who is appointed for the post of Army Design Excellence Award?

a. Major Anoop Singh
b. Karambir Singh
c. Birender Singh Dhanoa
d. Pawan Kumar

Click to See Answer

Correct Answer : (a) Major Anoop Singh

10) Is where President Ram Nath Kovind launched the mobile app of Red Cross society of INDIA?

a. Bangalore
b. Hyderabad
c. Gujarat
d. Karnataka

Click to See Answer

Correct Answer (b) Hyderabad

11) In which country all the cities declared open defecation free?

a. USA
b. China
c. Japan
d. INDIA

Click to See Answer

Correct Answer: (d) INDIA

12) Where former PM Atal Bihari Vajpayee’s 25 feet high statue was unveiled?

a. Rae Bareli
b. Lucknow
c. Chennai
d. Rajasthan

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Lucknow

13) Vidushi Savita Devi passed away, what was she?

a. Singer
b. Dancer
c. Poet
d. Writer

Click to See Answer

Correct Answer : (a) Singer

14) Where is the head quarter of WTO?

a) Washington
b) Philippines
c) Turkey
d) France

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Washington

26 March 2020 Current Affairs

Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

Online CTET Papaer 1 & 2 Coaching

Live Interactive Classes for CTET Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- OnlyUse Coupon Code CTET2020 to grab the Offer!Get 7 Days Free Trial.Start Online Coaching for CTET Paper 1 and 2 exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests.Online...

read more

Online DSSSB PRT TGT PGT Coaching

Live Interactive Classes for DSSSB Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code DSSSB2020 to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for DSSSB PRT, PGT & TGT exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests....

read more

Online SSC and BANK Coaching

Live Interactive Classes for SSC And BANK Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code SSCBANK to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for SSC and Bank exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests. Online...

read more

26 मार्च 2020 करंट अफेयर्स हिंदी में

पढ़ें आज (26 मार्च 2020) के टॉप करंट अफेयर्स हिंदी में, द एग्जाम गुरु (The Exam Guru Institute) प्रतियोगी परीक्षाओं की तैयारी कर रहे छात्रों एवं पाठकों के लिए दैनिक हिंदी करंट अफेयर्स प्रस्तुत कर रहा है। पढ़ें आज (26 March 2020) का करंट अफेयर्स प्रश्न और उत्तर के साथ...

read more