Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today’s Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs.

Practice Latest Current Affairs 2020 for Competitive Exams including IBPS, SBI, RBI, UPSC, NTPC, SSC, DSSB and many more. Read all the National / International Current Affairs related to sports, banking, politics, business, etc. to score high in the Current Affairs Section. Read 26th March 2020 Current Affairs here.

Subscribe to Daily Current Affairs

Give Current Affairs Online Quiz

Prepare for all Competitive Exams with the help of the Online Mock Test Series of The Exam Guru. Click on Buy Now Link and register to access the Mock Test Series. (1 Test is Free in all courses).

Mock TestsCost (INR)Buy Now
DSSSB PGT Test Mock Tests299Buy Now
DSSSB TGT Test Mock Tests299Buy Now
DSSSB PRT Test Mock Tests299Buy Now
UGC NET Mock Tests299Buy Now
CTET Mock Tests99Buy Now
CLAT Entrance Exam Mock TestsFreeStart Now
AILET Entrance Exam Mock TestsFreeStart Now

**Use Coupon codes to Unlock all tests in free of cost, contact us to get Coupon Codes. Call or whats app : +919999659449 for any query.

Q1. What is the theme of World Tuberculosis Day 2020?

a) Wanted Leaders for a TB-free world
b) It’s Time
c) Unite to End
d) TB Anywhere is TB everywhere

Click to See Answer

Correct Answer: b) Its Time

Q2. Which of these countries has topped the latest Heritage Foundation Index of Economic Freedom?

a) Denmark
b) Norway
c) Austria
d) Singapore

Click to See Answer

Correct Answer: d) Singapore

Q3. How much money has Bangladesh announced to contribute to SAARC Corona Emergency Fund?

a) $0.5 Million
b) $1.5 Million
c) $3 Million
d) $4 Million

Click to See Answer

Correct Answer: b) $1.5 Million

Q4. Which Indian state’s police has introduced the Taser Gun for the first time?

a) Uttar Pradesh
b) Punjab
c) Odisha
d) Gujarat

Click to See Answer

Correct Answer: d) Gujarat

Q5. Tokyo Olympics has been postponed due to Corona Virus from 2020 to_______.

a) 2021
b) 2022
c) 2023
d) 2024

Click to See Answer

Correct Answer: a) 2021

6. The bridge over Tista River situated in_______ has been opened for traffic?

a) Tripura
b) Sikkim
c) Manipur
d) None of the above

Click to See Answer

Correct Answer: b) Sikkim

Q7. A total of how many AYUSH WELLNESS CENTERS were included in government’s National Ayushman Mission?

a) 12,500
b) 10,000
c) 5,000
d) 1,000

Click to See Answer

Correct Answer: a) 12,500

Q8. Which of the following is not a SAARC Country?

a) Bangladesh
b) Nepal
c) Afghanistan
d) Itly

Click to See Answer

Correct Answer: d) Itly

Q9. Which of the following banks has launched a pre-paid card “Enkasu”?

a) HDFC Bank
b) ICICI Bank
c) Karur Vyasa Bank
d) None of the above

Click to See Answer

Correct Answer: c) Karur Vyasa Bank

Q10. Cabinet has approved Rs 3,762.25 Crore for which scheme with an intention to recognize India as the global hub of mobile and component manufacturing?

a) National Electronic Mission
b) Modified Electronics Manufacturing Clusters
c) Mobile Manufacturing Scheme
d) None of the above

Click to See Answer

Correct Answer: b) Modified Electronics Manufacturing Clusters

Subscribe to Daily Current Affairs

Join Our Premium Courses and Get “Free Online Mock Tests” and “Current Affairs PDF

 

Call or Whats app for more information : +919999659449


Request a Call Back

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

20 March 2020 Current Affairs

Read 20 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 20 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more