1) Who won the title of miss tin International 2019

a. Jojibini tunji
b. Jujana kaputova
c. Sofi Willem
d. Ayushi Dholakia

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Jojibini tunji

2) National Farmers Day.

a. 20 Dec
b. 21 Dec
c. 22 Dec
d. 23 Dec

Click to See Answer

Correct Answer: (c) 23 Dec (Choudhary Charan Singh B’day)

3) Which country declared emergency on the Galapagos Islands.

a. Norway
b. Equador
c. Cuba
d. Ireland

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Equador

4) Which state government announced the Introduction of “Mahatama Jyotirao Phule Loan Waiver?”

a. Maharashtra
b. Bihar
c. Chennai
d. Delhi

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Maharashtra

5) Who will be given the title of world Champion of ITF 2019

a. Ashley Barti
b. Rafel Nadal
c. Smriti Mandhana.
d. Both A and B

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Both A and B

6) Which Indian archaeologist was honored in Bangladesh?

a. Akkitan Nambu Dari
b. R. Nagaswamy
c. Gulab kothari
d. Vishvanath Prasad

Click to See Answer

Correct Answer: (b) R. Nagaswamy

7) Book: Turbulance and Triumph: The Modi Years penned by.

a. Bharti S Pradhan
b. Rahul Aggarwal
c. Both A & B
d. Manmohan Singh.

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Both A & B

8) Who Won the U-17 Women’s Soccer Tournament?

a. India
b. Russia
c. Brazil
d. Sweden

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Sweden

9) Who is appointed for the post of Chief trade officer in FCC in USA?

a. CV samlu
b. Hari Mohan
c. Devesh Shrivastav
d. Monisha Ghosh

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Monisha Ghosh

10) Who received the Bharat Puraskar for Bravery?

a. Aditya K.
b. Amit Tripathi
c. Kamlesh k.
d. None of these

Click to See Answer

Correct Answer (a) Aditya K.

11) Iran, India and Afghanistan met up in which state for issues of Implementation of Chabahar Port in Iran

a. Afghanistan
b. Sri lanka
c. Nepal
d. Bangladesh

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Afghanistan

12) Who has won the Bangladesh Single Junior International Badminton Series?

a. PV Sindhu
b. Maisonam Mira BA Luwang
c. Kidambi Srikanth
d. Lakshya Sen

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Maisonam Mira BA Luwang

13) Which state has signed a $490Mn loan agreement with ADB for the development of roads in India?

a. Bihar
b. Madhya Pradesh
c. Maharashtra
d. UP

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Madhya Pradesh

14) Who is appointed as New Chief of Asian Development Bank?

a) David Malpas
b) Masak Asook.
c) Pratibha Ugnoi
d) David Lipton

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Masak Asook.

26 March 2020 Current Affairs

Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

Online CTET Papaer 1 & 2 Coaching

Live Interactive Classes for CTET Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- OnlyUse Coupon Code CTET2020 to grab the Offer!Get 7 Days Free Trial.Start Online Coaching for CTET Paper 1 and 2 exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests.Online...

read more

Online DSSSB PRT TGT PGT Coaching

Live Interactive Classes for DSSSB Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code DSSSB2020 to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for DSSSB PRT, PGT & TGT exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests....

read more

Online SSC and BANK Coaching

Live Interactive Classes for SSC And BANK Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code SSCBANK to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for SSC and Bank exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests. Online...

read more

26 मार्च 2020 करंट अफेयर्स हिंदी में

पढ़ें आज (26 मार्च 2020) के टॉप करंट अफेयर्स हिंदी में, द एग्जाम गुरु (The Exam Guru Institute) प्रतियोगी परीक्षाओं की तैयारी कर रहे छात्रों एवं पाठकों के लिए दैनिक हिंदी करंट अफेयर्स प्रस्तुत कर रहा है। पढ़ें आज (26 March 2020) का करंट अफेयर्स प्रश्न और उत्तर के साथ...

read more